10 oktober 2021
14:00

Segeltorps IF

Referat: Västerhaninge IF - Segeltorps IF

Segeltorp kom ut hårdast och redan efter två minuter låg bollen bakom Benny i Västerhaningekassen. Segeltorp låg på och hade bland annat en frspark från nära håll som styrdes på en Västerhaninge försvarare men Benny gjorde där en fantastisk räddning. Istället kvitterar Västerhaninge efter nio minuter då Max Forsberg snuvar bollen av Segeltorps målvakt, Marco Atanacovic och enkelt rullar in kvitteringen. Nu jämnar matchen ut sig och Västerhaninge spelar upp sig. En Segeltorp omställning ut mot vänsterkanten i den 38:e, snett inåt bakåt och 1-2 är ett faktum. 1-2 står sig halvleken ut.

I andra halvlek kom Västerhaninge ut som ett nytt lag. 2-2 kom logiskt i den 50:e minuten Jonte till Max som sätter kvitteringen. Mycket kamp , hårt spel en domare som lagt nivån högt präglade annars halvleken. I den 67:e gör Västerhaninge 3-2 genom Max, ett otroligt vackert mål där Roddan slår en djupledsboll och Max avslutar kliniskt med en högeryttersida. Nu satsar Segeltorp allt framåt och Västerhaninge blir lite baktunga, Kvitteringen kommer i den 84:e, ett passivt Västerhange försvar gör att Segeltorp kan kvittera. Visst skulle vi haft frispark innan men det var den nivå som domaren lagt.

På det stora hela, Västerhaninge gör en rätt bra insats men just nu har vi inte riktigt marginalerna med oss. Vad säger man om Max Forsberg, tre kassar weltklasse!!!